Loading...
Language selection: Ελληνικά English
Wednesday 17 May 2017
1η Συναυλία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Διδυμότειχο - Παρουσίαση Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Διδυμότειχου
Click to enlarge
1η Συναυλία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Διδυμότειχο - Παρουσίαση Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Διδυμότειχου1η Συναυλία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Διδυμότειχο - Παρουσίαση Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Διδυμότειχου1η Συναυλία Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Διδυμότειχο - Παρουσίαση Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Διδυμότειχου

Πραγματοποιήθηκε η 1η Συναυλία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Δημοτικό Θέατρο Διδυμοτείχου την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και από 19:30 μέχρι 20:00 ώρας.

   Η Συναυλία οργανώθηκε από το Τοπικό Τμήμα Διδυμοτείχου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την ολοκλήρωση της κατάρτισης του Σώματος Εθελοντών  Σαμαρειτών- Διασωστών και Ναυαγοσωστών Διδυμοτείχου  και για να ανταποκριθεί το Τ.Τ. ΕΕΣ Διδυμοτείχου στις οικονομικές απαιτήσεις της Σχολής Σαμαρειτών, Διασωστών, που λειτουργεί στο Διδυμότειχο από 11 Δεκεμβρίου 2016 και είναι ετήσιας διάρκειας.

 Σήμερα στη Σχολή εκπαιδεύονται 25 Εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες για να μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, όπου υπάρχει ανάγκη. Το Σώμα Σαμαρειτών, Διασώσεων και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη Εθελοντική Δύναμη Πρώτων Βοηθειών και  Διάσωσης στην Ελλάδα, έτοιμη να δράσει σε περιπτώσεις φυσικών ή άλλων καταστροφών και σε κάθε είδους έκτακτη κατάσταση, όσο υπάρχουν άνθρωποι.

   Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους παρακάτω Καλλιτέχνες, που συμμετείχαν στη Συναυλία αφιλοκερδώς:
   Βάγια Ζυγογιάννη, Χρήστος Γκρέμος,  Λίτσα Γκιντίδου και τον Κώστα Κουζούκο.

   Τον Δημήτρη Γιαννέλη και το συγκρότημά του, αποτελούμενο από τους:

 Νίκο Τζέλα, Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο και  Δημήτρη Γράψια.

    Η Συναυλία έκλεισε, με παραδοσιακούς ήχους Θράκης, από  τα παιδιά του Μουσικού  Συγκροτήματος  Θράκης:

 Αποστόλη  Μποζατζίδη, τον αδελφό του Θεόδωρο, το Βαγγέλη Γκρόζο και  το Γιώργο Τοπούζη.

  Τη σύνταξη του προγράμματος και την καλλιτεχνική επιμέλεια της Συναυλίας έκανε  ο Μουσικός Χρήστος Γκρέμος..

   Το Τ.Τ. ΕΕΣ Διδυμοτείχου ευχαρίστησε επίσης ονομαστικά και τους Χορηγούς της Συναυλίας, που ήσαν οι παρακάτω επιχειρήσεις:

    Μεγάλοι χορηγοί:  

-Σερκελίδου (ΟΡΘOΠAIΔΙΚΑ-ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

-ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ,
-ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ(που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο Διδ/χο)

και τον ΖΕΝΟΠ ΤΟΡΟΣΙΑΝ (ΩΡΟΛΟΓΙΑ –ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ).

 Τους Χορηγούς:

-ΔΑΡΟΥΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ,«Net Worκ “,Αλεξ/πολη,

 -ΝΑΓΚΟΥΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, Εγχώρια  Προϊόντα, Λιπαντικά-Ηλεκτρικά Είδη, Λάβαρα.
 Την Ιατρό κυρία Αραμπατζή Σοφία

 Τον κ.Δήμαρχο Διδυμοτείχου, που διέθεσε την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου και  βοήθησε οικονομικά το τμήμα μας μέσω του Φαρμακείου του.
 Τον Ιατρό κ. Καλαϊτζή Ευάγγελο.

  Τις Επιχειρήσεις Διδυμοτείχου:

   -ΠAΓΩΤΑ ΠΑΡΑΠΑΓΚΟΥ, MON CHERI (Νυφικά, Βαπτιστικά),

   -SARANTIS CENTER (Καλλυντικά), ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ (Αθλητικά)

   Τους Ιατρούς:

 Σιναπίδη Στέφανο, Μαρούδα Σταμάτη, Φιλέντα Αθανάσιο, Στάθη Βασίλειο  και τους

  Φαρμακοποιούς:

 Μαχμουρίδου Αγάπη, Τσεκούρα Ηρώ & Γιουρτσόγλου Χρήστο.     

Διευκρινίζουμε, ότι όλοι οι Ιατροί και Φαρμακοποιοί Διδ/χου συμπαρίστανται και ενισχύουν οικονομικά το έργο του ΕΕΣ Διδυμοτείχου.  Από τους μη αναγραφόμενους (στο παρόν Δελτίο Τύπου) δεν ζητήθηκε από το Τμήμα μας οικονομική ενίσχυση. .
   Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διδυμοτείχου, ο Στρατηγός Διοικητής της XVI Μ/Κ Μεραρχίας (συνοδευμένος από τον Επιτελάρχη), ο Αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος (ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Διδυμοτείχου-Ορεστιάδος & Σουφλίου), Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, ο Διευθυντής του Επαγγελματικού Λυκείου Διδυμοτείχου, Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων και Φορέων Διδυμοτείχου, Ομάδα ένστολων Εθελοντών Σαμαρειτών-Διασώσεων του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Κομοτηνής, ο Αντιπρόεδρος και Μέλη Δ.Σ. του Τ.Τ. ΕΕΣ Ορεστιάδας, Ομάδα Εκπαιδευομένων Εθελοντών της σχολής Σαμαρειτών-Διασωστών Ορεστιάδας με επικεφαλής τον υπεύθυνο εκπαιδεύσεως κ.Ουακείμ Αμάρ, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση εκ μέρους του Αρχηγού Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ελλάδας κ. Ζεκή.
   Στο τέλος της συναυλίας, το Τ.Τ. ΕΕΣ Διδυμοτείχου παρουσίασε τους είκοσι πέντε (25) Εθελοντές  που εκπαιδεύονται στη σχολή Σαμαρειτών Διασωστών στο Διδυμότειχο, και φωτογραφήθηκαν με όλους τους καλλιτέχνες της συναυλίας, μαζί με ομάδα Εθελοντών του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών Ορεστιάδας.

   Γενικά  η Συναυλία ήταν επιτυχής και σχολιάστηκε ευμενώς από τις Αρχές και το Κοινό που συμμετείχε.
 
© Copyright 2018 Hellenic Red Cross - Samaritans, Rescuers and Lifeguards Sector