
Items list
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας, κάλυψε υγειονομικά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης Α2 Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Κόροιβος- Αμύντα Δάφνης/Υμηττού.
Ο αγώνας έγινε το Σάββατο12 Ιανουαρίου 2019,στην πόλη της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο. Επίσης την ίδια ημέρα και στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας πετοσφαίρισης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής του βόλεϊ Κόροιβος- Κέρκη Σάμου.
Έπειτα από πρόσκληση της Διοίκησης του Κοροίβου, για υγειονομική κάλυψη, συνολικά τρεις Εθελόντριες Σαμαρείτισσες και Εθελοντές Σαμαρείτες του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας κάλυψαν υγειονομικά τους αγώνες.
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας ευχαριστεί τον ιατρό αγώνα κ. Λοχοβίτη Κωνσταντίνο για την άψογη συνεργασία, κατά το σοβαρό τραυματισμό παίχτη του Κοροίβου στην διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης.



